Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals

9.3 de media en 774 reseñas. 71 habitaciones. Abierto en Abril 2022.

Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals es un alojamiento bien ubicado en Estambul que ofrece jardín, wifi gratis, terraza y habitaciones con aire acondicionado. El alojamiento tiene un bar y un restaurante que sirve cocina turca. El alojamiento ofrece servicio de habitaciones, servicio de conserjería y cambio de moneda.

En el hotel, cada habitación incluye escritorio, TV de pantalla plana, baño privado, ropa de cama y toallas. Las habitaciones incluyen caja fuerte, y algunas también ofrecen vistas a la ciudad. Las habitaciones cuentan con armario y hervidor.

Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals ofrece servicio de planchado, así como fax y fotocopiadora. El personal de la recepción 24 horas habla árabe, azerí, bielorruso y inglés.

Cerca del alojamiento hay puntos de interés como Santa Sofía, Mezquita Azul y Cisterna Basílica. El aeropuerto más cercano (Aeropuerto Internacional Sabiha Gökçen) está a 40 km del alojamiento, que ofrece servicio de traslado de pago para ir o volver del aeropuerto.

Habitaciones disponibles

2 guests

Habitaciones

Adultos

Niños

Recomendaciones cercanas

Una guía para encontrar alojamientos fantásticos cerca de Royan Hotel Hagia Sophia, a member of Radisson Individuals

  1. Ayasofya Meydanı

    Milli Görüşcüler Geldi Erbakan Hocam Ümmetin Yanindayiz Cihad Meydanlarindayiz Saadet Partisi Ümmetin Sesi Olmaya Devam Edecek

    A 259 m del hotel
    Cankurtaran Mh.

  2. Ayasofya Müzesi Padişah Türbeleri

    Dünyanın ilk ibadet yerlerinden biri. burayı defalarca gezsemde ziyaret etmeyi seviyorum .ecdadımız burada yatıyor neticede .ruhlarına fatiha okumadan ayrılmayın :)

    A 277 m del hotel
    Cankurtaran Mh. Ayasoyfa Meydanı

  3. Topkapı Sarayı Bab-ı Hümayun Kapısı

    Beautiful beautiful

    A 298 m del hotel
    Cankurtaran Mahallesi

  4. Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi

    Ayasofya'yı dolduran cemaat

    A 315 m del hotel

  5. Ayasofya

    916 yıl kilise, 481 yıl da cami olarak hem Hıristiyanlığa, hem de Müslümanlığa hizmet etmiştir.İlk yapıldığında Büyük Kilise (Megale Ekklesia) denilen yer Fetih’ten sonra ise Ayasofya ismini almıştır!

    A 315 m del hotel
    Ayasofya Meydanı, Sultanahmet

  6. Topkapı Sarayı Bahçesi

    Gelinmeli ve görülmeli

    A 385 m del hotel
    Sultanahmet

  7. Sultan Ahmet Camii

    Mavi Cami olarakta bilinir. Sultan Birinci Ahmed tarafından MimarSedefkâr Mehmet Ağa'ya yaptırılmıştır.Ayasofya'nın 1934 yılında camiden müzeye dönüştürülmesiyle, İstanbul'un ana camiisi olmuştur!

    A 404 m del hotel
    Sultan Ahmet Mah. At Meydanı Cad. No:7

  8. Yerebatan Sarnıcı

    İstanbul'da kesinlikle görülmesi geren muhteşem bir mekandır.Sarnıç M.S 542 yılında Bizans İmparatoru I. Justinianus tarafından Büyük Saray'ın su ihtiyacını karşılamak üzere yaptırılmıştır. Gezilmeli!

    A 410 m del hotel
    Alemdar Mah. Yerebatan Cad. No:1/3

  9. Sultanahmet Meydanı

    Heleki Ramazan ayında orucunu açtıktan sonra böyle çayını içeceksin o güzel ambiyansı hissedeceksin Allaha şükür ediceksin Ruhun açılacak...

    A 453 m del hotel
    Sultanahmet

  10. Topkapı Sarayı Müzesi

    15.yy.dan 19.yy.a kadar Osmanlı Padişahlarının yaşadığı Topkapı Sarayı, muhteşem mimarisi ve barındırdığı değerler ile İstanbul'da mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir!

    A 0.6 km del hotel
    Cankurtaran

  11. Çengelköy Börekçisi

    Yolunuz duserse es gecmeyin derim , yolunuz dusmezse dusmesini saglayin , karisik melemeninden karadeniz pidesine enfes hersey , fiyatlar ise inwnilmaz uygundu

    A 0.8 km del hotel
    Kuleli Mah. Halk Cad. No:26 Çengelköy Üsküdar

  12. Day Day Pastanesi

    Elmalı ve çikolatalı kurabiyelerini, acıbadem kurabiyesini ve tahinli pidesini denedik. Hepsi lezzetli ama favorilerim kesinlikle elmalı kurabiye ve tahinli pide. Ayrıca esnaflık çok güzel. 👏🏻👏🏻

    A 1.2 km del hotel
    Molla Feneri Mahallesi İskender Boğazı Sokak No:18/2